Onze missie

We Unite is een community, gericht op samenwerken van organisaties, die diensten aanbieden, die het leven verrijken op het vlak van bewustwording en zingeving.

We Unite is een initiatief van Bas Dreef, Ruud Kamminga en Marcel Stückelschwaiger.

We werken samen met organisaties, die supporter zijn van We Unite.

We werken samen via het principe: Share, Care and Be fair.

Share: Binnen We Unite deelt men kennis, ervaring en netwerk en ondersteunt men elkaar.

Care: We Unite staat voor zorg en aandacht hebben voor het leven, voor jezelf en elkaar.

Be fair: We Unite draagt op een eerlijke en doorzichtige wijze bij aan een betere kwaliteit van leven en aan een betere wereld voor iedereen.

We werken vanuit het idee dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, dat iedereen waardevol is en meetelt en dat we door elkaar te steunen allemaal kunnen groeien en ontwikkelen.

We geloven dat door de eenheid, het grotere geheel, het leven, te steunen en centraal te stellen, je uiteindelijk ook jezelf steunt en centraal stelt en dat dit uitgangspunt de oplossing is om uit elke crisis te komen en om samen te overleven.

We bieden via de We Unite website een platform aan voor de samenwerkende organisaties, om diensten van hoge kwaliteit met aantrekkelijke acties gratis te promoten.

We bieden producten aan die bijdragen aan groei en ontwikkeling en plezier voor iedereen, zoals workshops, trainingen, retraites, evenementen (festivals, feesten), reizen, communities en altijd vanuit een samenwerkingsproject.

We richten ons op de bewuste mens, die nieuwsgierig is en die openstaat om een beter leven te creëren voor zichzelf en een ander.

We Unite staat open om zich te ontwikkelen en groeien op basis wat een ieder inbrengt. Word gratis zonder enige verplichting Vriend van We Unite. We houden je dan graag op de hoogte omtrent de ontwikkelingen.

Als Vriend nodigen we je uit om te genieten van onze gecombineerde diensten, je mening te geven en als je wenst een bijdrage te leveren aan de community, zodat een ieder kan meeprofiteren van wat je inbrengt.