Event - We Experience

Singles Surprise Weekend

9 t/m 11 juni 2017, (Locatie verrassing!)

Leeftijd: 30 - 55 jaar

Een verrassende trip van vrijdagochtend t/m zondagmiddag waarbij we de locatie (Nederland, of net over de grens in Belgiƫ/Duitsland) op de eerste dag bepalen per dobbelsteen!Singles Surprise Weekend is een beleving waarbij het verrassingselement een grote rol speelt en we je proberen een bijzondere ervaring mee te geven en jezelf uitdagingen aan te laten gaan.

We weten van te voren niet waar de trip naar toe gaat, dit bepaalt de dobbelsteen of een meerderheid van stemmen. Dit doen we op de plek waar we verzamelen op de dag van vertrek. Samen beslissen we ook hoe het weekendprogramma eruit ziet. We kunnen bijvoorbeeld kijken of er koppels/groepjes zijn die het leuk vinden om op pad te gaan om leuke deals te maken betreffende het eten, slapen en andere activiteiten. Anders regelt de organisatie iets.

Net als bij de Discovery Trips is er (uiteraard naar behoefte) aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De trip duurt van vrijdagochtend tot zondag eind van de middag. We blijven in Nederland of gaan net de grens over naar Duitsland of Belgiƫ.

Heb je nog vragen, kijk eerst bij de aanvullende informatie, van daaruit kun je uiteraard altijd contact met ons op nemen!

 

 
Prijs

Aanmelden

€ 75 per dag (try-out prijs!)

De prijs voor dit weekend bedraagt normaal € 120.

Bovenstaande bedragen zijn de kosten voor de organisatie; de overige uitgaven schatten we in op € 50 tot € 75 per dag, afhankelijk van de deals die er kunnen worden gemaakt voor slapen en eten, en van je eigen persoonlijke uitgaven. NB: De reiskosten zijn hier niet bij inbegrepen.

We gaan per trein (met 40% korting als er genoeg mensen zijn met deze OV kortingspas) of met auto's bij genoeg autobezitters. Dit wordt na alle aanmeldingen nog gecommuniceerd.

Aanmelden kan tot 1 juni 2017!

Aanmelden


Facebook

Volg het evenement op Facebook:

       Volg het event op Facebook!

We Uniters

Zij maken dit event tot een succes: