Samenwerken

Ben je een organisatie in de hoek van persoonlijke ontwikkeling, verdieping en zingeving en zoek je naar samenwerking? Loop je tegen uitdagingen aan en zou je hulp van andere organisaties kunnen gebruiken? Dan is We Unite er voor jou en jij bent er voor We Unite...

Hoe werkt het

Wij zijn een community, gericht op het samenwerken van organisaties om elkaar te helpen het leven te verrijken en veraangenamen, en elkaars netwerken te delen.
Een voorbeeld daarvan is een yogaschool die samen met een datingsite, een journalist, en een feest-organisator een strandfeest organiseert. Zo helpen en promoten we elkaar vanuit verschillende disciplines, achtergronden en organisaties en uiteindelijk leidt dit tot nieuwe, gecombineerde producten en diensten.
Nog concreter: de yogaschool voor een workshop op het feest, de journalist zorgt voor de PR en de datingsite voor een proefabonnement voor de bezoekers van de feest.

We Unite werkt samen met organisaties, die supporter zijn van We Unite. Hier lees je welke organisaties nu supporter zijn.

We Unite presenteert zich via deze We Unite website, die als podium dient om je producten, altijd vanuit een samenwerkingsproject, te presenteren. Als supporter krijg je een vaste plek (in de vorm van een profiel) op de website. Wij vragen daarvoor geen geld, maar wel een bijdrage en commitment gedurende de promotie van een samenwerkingsproject.

Share, Care and Be Fair

Als supporter werk je samen via het We Unite principe: 'Share, Care and Be Fair'.

Share: Supporters delen kennis, ervaring, en netwerk. Wij ondersteunen elkaar. Kennis en ervaring delen doen we in netwerkbijeenkomsten. Netwerk delen en elkaar ondersteunen via We Unite betekent dat je via je nieuwsbrief, jouw (sociale) media en je website de We Unite website en in concreto een samenwerkings-project waar je aan deelneemt onder de aandacht brengt.
Zo bereik je dat een ieders product/organisatie niet door financiële input, maar door de gecombineerde kracht van gezamenlijke promotie aan een groter publiek wordt getoond.

Care: Supporters hebben zorg en aandacht voor het leven, voor henzelf en elkaar. Supporters zetten zich met liefde en passie in om kwalitatief hoogstaande producten en diensten te leveren die het leven verrijken.

Be Fair: Supporters dragen op een eerlijke wijze bij aan een betere kwaliteit van leven en aan een betere wereld voor iedereen. Ze werken op basis van openheid en duidelijkheid. Ze hebben als focus dat hun product of dienst niet ten koste gaat van een ander.

Wil je samen met ons samenwerken? Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact met ons op.
Of lees eerst meer over de initiatiefnemers.

Hartelijke groet,

De We Unite partners Marcel Stückelschwaiger, Bas Dreef en Sonja Laanen