We Experience

We Experience

Onder de vlag van 'We Experience' organiseren we trips met een avontuurlijk en verrassend karakter. Om dit vorm te geven hebben we een aantal concepten bedacht, te weten: Singles Discovery Trip en Singles Surprise Weekend.

WAAROM DISCOVERY/SURPRISE?

'Life begins at the end of your comfortzone' vinden wij bij We Unite. Het leven is in onze westerse cultuur heel veilig en risicoloos, al gepland van de wieg tot het graf. Het lijkt ons een mooie uitdaging om je af en toe op je trip door de dobbelsteen of een spontane ingeving te laten leiden.

WAAROM VOOR SINGLES?

Een echte ontmoeting met de ander op hartsniveau is soms best spannend. Vind je het een leuke insteek om andere singles echt te leren kennen op een organische manier in een ontspannen setting, ga dan met ons mee. Wij geven invulling aan het thema 'single-zijn' op een speelse en interactieve manier.

SINGLES DISCOVERY TRIP

We Experience

Singles Discovery Trip is een beleving waarbij je meer gaat ontdekken over jezelf, de ander en uiteraard de mooie plekken waar we komen tijdens de trip. Die plekken zullen niet altijd vooraf bekend zijn, kortom durf je uit je 'comfortzone' te treden? Je weet dus van te voren niet altijd waar de trip naar toe gaat, alleen het land is vooraf bekend. We bepalen, in het geval van een vliegvakantie, minimaal 1 maand voor vertrek naar welke bestemming we gaan en waar we verblijven. Dit hangt af van de definitieve grootte van de groep en de beschikbaarheid in de reisperiode. Samen laten we de reis ontstaan en creëren we een verrijkende invulling met elkaar, afgestemd op de behoeften en verlangens.

Er is ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling middels het uitwisselen van levenservaringen (in de groep/privésessie), wandelcoaching, yoga en meditatie, improvisatietoneel en andere spelvormen. Het motto is in ieder geval: niets moet, 'bijna' alles mag!

Maatschappelijke betrokkenheid

Aangezien We Unite wat wil betekenen voor een ander, is ook het 'Singles for Society' concept ontwikkeld. Dit gaat over de verbinding tussen Singles en de samenleving. Iets doen voor iemand anders die ondersteuning en vooral ook aandacht kan gebruiken, denk aan de eenzaamheid onder ouderen of een activiteit voor een goed doel in de vorm een sponsorloop of een ander event. Er zijn zoveel projecten en initiatieven te verzinnen.

Wij willen dit concept tevens inzetten tijdens onze Discovery trips. Denk hierbij met name aan het koken van een maaltijd voor vluchtelingen, daklozen of voor kinderen die in een jeugdopvang wonen, etc. We willen per reis onderzoeken of dit ter plekke en binnen 1 à 2 dagen te organiseren valt. Uiteraard zijn suggesties welkom inzake andere activiteiten die we kunnen ontplooien, mits ze praktisch zijn en snel en makkelijk uitvoerbaar.

Een leuke uitdaging is dat koppels/groepjes op pad gaan om goede deals te maken betreffende het eten en andere activiteiten.

De trip wordt begeleid door 2 coaches en duurt een week of langer. Wanneer we in de toekomst naar landen buiten Europa gaan, zullen we minimaal 2 weken op reis zijn.

Lees hier nog meer informatie!

SINGLE SURPRISE WEEKEND

We Experience

Singles Surprise Weekend is een beleving waarbij het verrassingselement een grote rol speelt en we je proberen een bijzondere ervaring mee te geven en jezelf uitdagingen aan te laten gaan.

We weten van te voren niet waar de trip naar toe gaat, dit bepaalt de dobbelsteen of een meerderheid van stemmen. Dit doen we op de plek waar we verzamelen op de dag van vertrek. Samen beslissen we ook hoe het weekendprogramma eruit ziet. We kunnen bijvoorbeeld kijken of er koppels/groepjes zijn die het leuk vinden om op pad te gaan om leuke deals te maken betreffende het eten, slapen en andere activiteiten. Anders regelt de organisatie iets.

Net als bij de Discovery Trips is er (uiteraard naar behoefte) aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. De trip duurt van vrijdagochtend tot zondag eind van de middag. We blijven in Nederland of gaan net de grens over naar Duitsland of België.

Lees hier nog meer informatie!

KOSTEN

De prijs van de Singles Discovery Trip bedraagt ? 50,00 per persoon per dag voor de organisatie en voor het Singles Surprise weekend ? 40,00 per persoon per dag. De kosten voor het levensonderhoud schatten we in op ? 50,= tot ? 75,= per dag, afhankelijk van de deals die er kunnen worden gemaakt voor het eten, en van je eigen persoonlijke uitgaven. De reiskosten zijn hier niet bij inbegrepen. In september doen we een try-out van de Discovery trip tegen een lager tarief, zie event voor de prijs.

Wil je deelnemen aan deze events en er als eerste bij zijn wanneer er een nieuwe trip wordt gepland? Registreer je dan voor de pool en geef al je voorkeuren op zodat we je heel gericht en met voorrang kunnen benaderen:

REGISTREER JE VOOR DE 'SINGLES TRIP' POOL