Initiatiefnemers

Netsamen.nl


Bas Dreef

In maart 2006 brachten wij, Bas Dreef en Romano van den Berg, Netsamen.nl on-line.
Begonnen als offensief tegen de destijds al bestaande datingsites, groeide het al snel uit tot een community voor singles met een interesse in bewustwording, spiritualiteit, verdieping en zingeving.

Lees verder

We Unite


Marcel Stückelschwaiger

Ik ben Marcel Stückelschwaiger, in juni 2013 begonnen met NEXU. Mijn missie: 'Stralende gezichten door mooie verbindingen tussen mensen'.

De doelgroep waarop NEXU zich op richtte is de groeiende groep Singles. Het thema van de events van NEXU was bewustwording van (je rol in) de samenleving, maar ook bewustwording van jezelf en jouw keuzes in het leven.

Vanaf 2015 is NEXU overgegaan in We Unite.

Lees verder

Sprankel Consult


Sonja Laanen

'Als je je overgeeft aan het leven, kun je er nooit in blijven hangen.'

Ga je mee op avontuur?

Mijn eerste solo reis was in 1995, met trein, bus en lopend door Andalusië, met het boek 'Sevillana' van Mariët Meester als lijfgids. Zo vrij en verbonden met de natuur als de zigeuner, van wie de hoofdpersoon haar trek-ezeltje Sevillana kocht, wilde ik ook zijn.

Lees verder

Tijn Touber


Tijn Touber

Ik ben muzikant, schrijver en inspirator en destijds oprichter van Lois Lane. Ons debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks.

Ik schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legde ik me toe op bewustzijnsontwikkeling, ging in de leer bij verlichte meesters en leefde veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode gaf ik trainingen aan de Amsterdamse politie, delinquenten in gevangenissen, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA) en jongeren op Lowlands.

Lees verder

FIT Body & Mind


Peter Benders

Ik ben Peter (1965), initiatiefnemer van FIT body & mind, geliefde van Hanneke en papa van Lucia. Ik wil 'bewust' leven en dat uitdragen aan mijn medemens. Na 20 jaar internationaal bedrijfsleven, waarin het vooral ging om groei van omzet, voelde in de behoefte aan groei in de balans tussen body en mind.

Lees verder

Pranic Healing - Healingmiracles


Alex te Paske

Graag wil ik me voorstellen: Alex te Paske, Sociaal Psycholoog (BSc), Pranic Healer, gelicenseerd Pranic Healing trainer in Nederland en oprichter Healing Miracles.

Mijn reis in Pranic Healing begon in 2004, waarbij ik, na vanaf 1994 Reiki gedaan te hebben, Pranic Healing tegenkwam. Ik was meteen onder de indruk van de effectiviteit van het systeem.

Lees verder

Art of Loving


Marcia Sanders en Rakesh Mijling

Wij, Marcia en Rakesh, volgen sinds 2006, na verschillende initiaties bij tantra meesters het pad van bewustzijn in liefde. Al onze trainingen en workshops zijn gebaseerd op Hindoeistische Tantra en eigen openbaringen binnen en buiten onze relatie.

Lees verder

Pit & Puur


Bommel van Oosterum en Jeanet Luth

Bommel van Oosterum en Jeanet Luth geven onder de naam Pit & Puur trainingen, coaching en workshops op het gebied van bewustwording, eigenwaarde, zelfexpressie, relatie en communicatie.

'Zo binnen zo buiten, Zo pit zo puur'

Lees verder

Zi-on


Walter Spangenberg

Mijn naam is Walter Spangenberg, en met ZI-ON.nl is een wens van mij in vervulling gegaan. Ik doe mijn werk nu met hart en ziel.

Ik ben al jarenlang werkzaam als directeur van Saro, een bedrijf dat keukenapparatuur voor de horeca verkoopt. Saro exporteert naar circa 30 landen en zodoende heb ik al aardig wat reiservaring opgedaan, een groot netwerk opgebouwd, en veel van de wereld gezien.

Lees verder

Lifebalanz Solution


Giovanni Adriaan

Ik ben Giovanni Adriaan, vader van een dochter en een zoon, met een achtergrond van gevechtssporten met daarin verschillende titels, dames kapper en performer als danser, zang/rap met internationale en nationale artiesten als Lionel Richie, Rene Froger, Gordon, Ruth Jacott, T-Spoon, en tv programma's als Soundmix show, Idols, Miljoenen jacht en vele anderen.

Lees verder

Inlivin' - The good life guide


Judyta en Adam

InLivin' wordt gemaakt door een internationaal team van ervaren expats en locals met een diversiteit aan vaardigheden en specifieke interesses. Met liefde werken wij aan Good Life onderwerpen, en we gidsen mensen zodat zij het beste voor zichzelf kunnen vinden in elke stad waar wij aanwezig zijn. We doen ons best om naar onze eigen waarden te leven. We waarderen en steunen bedrijven en personen die oog hebben voor duurzaamheid, kwaliteit, eerlijkheid en oprechtheid. We houden allemaal van eten, 't liefst biologisch.

Lees verder

Aikido At Work


Anita Paalvast

Mijn naam is Anita Paalvast. Ik ben trainer, coach en consultant in veranderprocessen. Maar eigenlijk ben ik vooral een energie-aanboorder.

Het is mijn passie om mensen hun innerlijke kracht te laten ontdekken en leren inzetten via hun fysieke intelligentie, een dimensie die steeds meer aan terrein wint op gebied van gedrags- en cultuurverandering. Ik baseer mij daarbij vooral op de achterliggende principes en de lichaamswijsheid van de Japanse krijgskunst Aikido.

Lees verder

Kung Fu Amsterdam


Paul Resnick

Mijn naam is Paul Resnick en ben een gecertificeerde Zwarte Band Instructeur met ruim 16 jaar ervaring in het lesgeven en sinds 2003 verbonden aan de IWKA (International Wing Tjun Association) in Amsterdam. Bij de IWKA heb, ik naast mijn Kung Fu opleiding (Zwarte Band), een 4 jarige pedagogische / didactische opleiding gevolgd.

Lees verder

Indekern


Marleen Abrahamse

Mijn naam is Marleen Abrahamse, yogadocente, Mindfulnesstrainer, coach en bedrijfstrainer. Ik leer mensen hoe je kunt ontspannen en jezelf tot rust brengen. En vooral hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks (werkend) leven. Zodat je je meer in balans voelt en beter met stress kunt omgaan.

Lees verder

danstango


Yerpun en Flavia

Wij zijn dansers, docenten en performers wiens doel het is om ons te ontwikkelen en te uiten door middel van dans en tegelijkertijd onze tango gemeenschap open te stellen voor beginners en gevorderde dansers.

Lees verder

vitaalbewustzijn


Giovanna Gomersbach

Wat zal ik je over mij en mijn werk vertellen...Het liefst laat ik de schoonheid van eetbare natuur spreken tot je zintuigen en je ervaring. En als ik de kans krijg laat ik je graag ervaren wat vitale voeding met je doet...

Lees verder

Commovendo


Hans van der Vlis

Mijn naam is Hans van der Vlis en werk met passie als lichaamsgerichte intuïtieve coach, bij COMMOVENDO in Deventer. Mijn specialiteit is om via de fysieke ervaring tot de essentie te komen. Coaching voor Koppels is een van mijn producten waarbij ik in mijn kracht sta. Ik zie het als een voorrecht om geliefden in hun Relatie Proces te mogen begeleiden.

Lees verder

Do In Yoga


Josta O'Niel

Mijn naam is Josta Ruby O'Niel en ben van jongs af aan al bezig met beweging. Na een turn carrière volgde ik de jazzdans opleiding aan de Theatershool in Amsterdam. Daarna werkte ik als professioneel danseres in entertainment, musicals, moderne dans en performance art.

Lees verder

De vrijplaatscoach


Alexandra van Smoorenburg en Paul Sträter

Wij, Alexandra van Smoorenburg en Paul Sträter, noemen onszelf 'conflictbevrijders'.
Behalve dat zijn we specialist op het gebied van gezonde verhoudingen, vitaliteit en werkperspectief.

Lees verder

Prana Your Life


Annelies Vloon

In mijn studententijd ben ik in aanraking gekomen met Hatha Yoga. Het had iets wat ik niet in woorden uit kon drukken, en bleef naar de lessen gaan. Voor mijn werk ben ik naar Leiden verhuisd en daar heb ik de Yoga weer opgezocht.

Vanaf 2006 geef ik Hatha Yoga les en een jaar later ben ik de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven gaan volgen. Er ging een wereld voor me open. Dus dit is yoga!

Lees verder

Yoga met lef


Monique van Driel

Tijdens een van mijn rondreizen over de aardbol kwam ik, Monique van Driel, in 2009 in Zuid-Oost Azie min of meer bij toeval in een yogaschool terecht. Terwijl ik niets van yoga afwist, stond ik ineens twee uur 's morgens, twee uur 's middags op de mat en 's avonds volgde ik twee uur durende lezingen over onderwerpen uit de yogafilosofie. Zes uur per dag, zes dagen per week, vier maanden lang, inclusief een aantal intensieve tantra-workshops en een handjevol tiendaagse stilteretraites. Mijn leven zou hierna nooit meer hetzelfde zijn...

Lees verder

Met Bicker in Balans


Nicole Bicker

Mijn naam is Nicole Bicker en ik ben Holistisch Coach. Het is mijn passie om mensen bewust te maken van wat het allerbelangrijkste is in dit leven, GOED VOOR JEZELF ZORGEN!

Goed voor jezelf zorgen is basis van jouw bestaan, het bestaan van jouw omgeving en het bestaan van jouw onderneming. Alles kan anders zijn of worden wanneer jij de teugels wat dat betreft laat vieren.

Lees verder

Praktijk Suzanne Mooij


Suzanne Mooij

Wie ben ik in deze wereld?

Deze vraag is essentieel voor mij, en naast het mogen 'zijn' is er het jezelf durven laten 'zien'.

Dit vormt de kern in al mijn werk, door middel van Mindful touch nodig ik je uit om je lichaam als geheel te ervaren, ik vind het zo waardevol als we ons lichaam als prettig kunnen ervaren, ondanks verleden, oordelen, pijn en alles wat het mee gemaakt heeft.

Lees verder

The Cool Way


Douwe van den Berg

Mijn naam is Douwe van den Berg, vechtkunst liefhebber, filosoof en 'Iceman'.

Op mijn 16e kwam ik in aanraking met Kung Fu en sinds die tijd ben ik gefascineerd door manieren om meer controle over lichaam en geest te krijgen. Ik heb verschillende vechtkunsten beoefend, waaronder Kung Fu in China. Daarnaast ben ik instructeur in de Wim Hof Methode (de methode van de 'Iceman'). Ik heb zijn technieken onder andere in Lapland in de harde natuur toegepast. Verder heb ik een combinatie van taalkunde, godsdienstwetenschappen en filosofie gestudeerd.

Lees verder

nielsmooij.nu


Niels Mooij

Ik heb o.a. Cios gedaan (afgerond in 2007) en mij zo gespecialiseerd in sport en ontspanningsmassage. Later begonnen als coach voor kinderen die het moeilijk hadden, in hun gezin en school situatie en vanwege een beperking/uitdaging (adhd, autisme).

Lees verder

Eigentijdse Jongeren


Kees Schenk

Mijn naam is Kees Schenk en ik ben oprichter en organisator van de Eigentijdse Jongeren, die zich inzetten voor bewuste jongeren in Nederland.

Lees verder

EfEnergy


Eflin Haasnoot

Ik ben Eflin! Lief, creatief, intuïtief, direct met een glimlach, I love water, de zon en de sterren, dansen, koken, proeverijen en nieuwe avonturen.

Lees verder

Lila's Place


Gerja Buteijn

Hallo, mijn naam is Gerja Buteijn. Op dit moment leef ik een vrij leven; ik doe vooral dingen waar mijn hart een sprongetje van maakt en heb mijn leven zo gecreëerd dat dit ook mogelijk is. Leven vanuit het hart en in verbinding met alles om mij heen, daar draait het om voor mij.

Lees verder

Erwin de Ryke


Erwin de Ryke

'De eerste stap naar meer levensgeluk en zelfliefde is de bereidheid om je ware en volledige Zelf te ontmoeten.'

Waarom doen we de dingen zoals we ze doen? Waarom gedragen we ons zoals we ons gedragen? Waarom ziet het leven eruit zoals het eruit ziet? Hoezo?!? Waarom dan???

Lees verder

Dezanger


Dennis Kivit

Mijn naam is Dennis Kivit en de afgelopen jaren heb ik opgetreden in het theater en op televisie, als jazz- en popzanger en vertolker van het Nederlandse kleinkunstlied.

Lees verder

Happy Me


Sigrid van Drunen

Ik zie mijzelf als creatief ondernemer en ben opgeleid als klassiek zangeres, erkend hypnotherapeut, life-coach en stemexpressiedocent. Als medeoprichter en eigenaar van Bewust Ondernemers Netwerk Rotterdam, Connecting People Single Events en Glow Singles Events heb ik mijn netwerkkwaliteiten leren ontdekken.

In alles wat ik onderneem is ontmoeten, verbinden en genieten een rode draad.

Lees verder

Buiten-Yoga.nl


Jennifer Schregel

Met een passie voor (buiten) yoga en achtergrond in marketing / conceptontwikkeling heb ik in 2015 twee yoga-gerelateerde concepten gelanceerd; Buiten-Yoga.nl (een online overzicht van alle outdoor yoga lessen in Nederland) & Yoga-Art (kunst voor en door yogi's).

Lees verder

Yoga Hands


Deborah Hoeks

Be the best of your Self...the rest is already taken.

Moeder van 2, yogadocent, massage therapeut en onderneemster. In 2012 richtte ik Yoga Hands op van waaruit ik mijn studie en werk verricht om mensen te connecten, met zichzelf en elkaar, middels massage en diverse vormen van yoga.

Lees verder

Netwerken vanuit je hart


Rudy Brouwer

'Zijn wie je bent, dat is geluk.' (Erasmus)

We-Unite viel mij toe zoals vele gebeurtenissen in mijn leven...

Ik wil graag jouw reisgenoot zijn om je te ondersteunen bij het ontdekken hoe jij geluk kunt creëren in jouw leven. Ontdekken hoe je om kunt gaan met zowel de positieve als negatieve gebeurtenissen in je leven. Ontdekken hoe je sterk kunt zijn en kunt gaan stralen. Vanuit stralen creëer je aantrekkingskracht.

Lees verder